Ajankohtaista

22.05.2017 Uutiset

Uutisia ja muutoksia WSOY:n lasten- ja nuortenkirjallisuusyksiköissä

Vahvistamme koko talon tasolla Tammen ja WSOY:n kustantamobrändejä ja siitä seuraa muutoksia myös lasten- ja nuortenkirjallisuusyksikössä. Kumpikin kustantamomme saa omat omistautuneet toimitustiiminsä sekä myynti-, viestintä- ja markkinointitiiminsä. Tammen ja WSOY:n lasten- ja nuortenkirjatoimitukset toimivat jatkossa kumpikin oman kustantamobrändinsä alla entistä vahvemmin.

Kustantaja Saara Tiuraniemi vastaa tulevaisuudessa Tammen lasten-ja nuortenkirjallisuuden yksiköstä ja kustantaja Paula Halkola ottaa vastuulleen WSOY:n lasten- ja nuortenkirjallisuuden yksikön.

Lastenkirjatoimitusten kokoonpano säilyy entisenlaisena. WSOY:n toimittajina jatkavat Mikael Ahlström, Ulla Huopaniemi-Sirén, Päivi Kaataja ja Essi Kytöhonka. Tammen toimituksesta löytyvät edelleen Katariina Heilala, Mirkka Hynninen, Sanna Uimonen ja Anna Warras sekä graafikko Laura Lyytinen.

Kustannuspäällikkö Leena Järvenpää jää eläkkeelle kesän tullessa, mutta hän on jatkossa edelleen mukana osana tiimejämme uusien lastenkirjallisuuden avainprojektien ja uutuustuotteiden luomistyössä projektiluontoisesti.

Molemmilla lasten- ja nuortenkirjakustantamoilla on takanaan menestyksekäs ja tuloksellinen vuosi ja katsomme innokkaina ja luottavaisina uuteen kirjavuoteen ja tulevaisuuteen.

Lisää uutisia

Katso kaikki