Helsinkiläinen Anikó Lehtinen (s. 1973) on olutasiantuntija Sinebrychoffilla. Koulutukseltaan hän on valtiotieteen maisteri, ja juomapuolella hän suorittanut kansainvälisen Beverage Guide -tutkinnon sekä opiskellut oluentekoa ja muiden alkoholijuomien valmistusta Maaseutuopisto Tuorlassa.
Anikó luennoi ja kirjoittaa oluesta sekä kuluttajille, medialle, ravintoloiden ja kauppojen henkilökunnalle että muille asiaan vihkiytyneille. Lisäksi hän kouluttaa Haaga-Helian restonomi-opiskelijoita.
Vapaa-aikanaan hän tekee väitöskirjaa keskioluen vapautumisesta. Yhdessä oluthullun miehensä kanssa hän koluaa ravintoloita ja tapahtumia ympäri maailmaa ja panee olutta omassa kotipanimossaan.
Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi ja tarjotaksemme sinua kiinnostavaa sisältöä. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää evästekäytännöstämme.