Kustantamo

Werner Söderström Osakeyhtiö – WSOY

WSOY kustantaa monipuolisesti kotimaista ja suomennettua kauno- ja tietokirjallisuutta sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Vuonna 1878 perustettu WSOY tunnetaan monien suomalaisten klassikkokirjailijoiden kustantajana. WSOY toimii kirjallisuuden suunnannäyttäjänä ja tuo kiinnostavimpia kirjoja niin Suomesta kuin maailmalta lukijoiden ulottuville. WSOY työskentelee pitääkseen kirjat ja lukemisen merkityksellisenä osana suomalaisten elämää sekä vaaliakseen kirjallista perintöään.

WSOY on osa Werner Söderström Osakeyhtiötä, johon kuuluu myös Tammi, Johnny Kniga, Readme.fi, Kosmos, Bazar, Docendo, Minerva & Crime Time.

Werner Söderström Osakeyhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii Håkan Rudels (CEO, Bonnier Books) ja toimitusjohtajana Timo Julkunen. WSOY:lle tärkeää on olla luotettava kumppani kirjailijoille, kirjantekijöille, suomentajille, kuvittajille, jälleenmyyjille ja muille sidosryhmille.

WSOY:n henkilöstö toimii ammattitaitoisesti kirjallisuuden ja lukemisen hyväksi.

Johnny Kniga

Vuonna 2002 perustettu Johnny Kniga kustantaa kirjoja sekä niille jotka eivät lue että niille jotka suorastaan ahmivat kirjallisuutta. Kniga on WSOY:n popcorn-pussi, huolettoman kevyt mutta huolellisesti rakennettu sekoitus ärsyttävää alakulttuuria, laadukkaan kieroa kaunokirjallisuutta ja hämmentävän suosittuja tietoteoksia. Knigan listalla nähdään mm. sellaisia tekijöitä kuin Jo Nesbø, Madventures, A. W. Yrjänä, Tapio Koivukari ja Duudsonit.

Vieraile Johnny Knigan verkkosivuilla.