Elma van Vliet

Elma van Vliet sai idean Kerro minulle -sarjaan äitinsä sairastuttua vakavasti. Hän tajusi, että ei ollut tullut kysyneeksi äidiltään tämän menneisyydestä, elämästä ja unelmista. Oivalluksesta syntyi uudenlainen lahjakirja, jonka vastaanottaja täyttää elämäntarinallaan ja luovuttaa sitten takaisin.

Sarja on sittemmin täydentynyt muilla tuotteilla, ja siitä on kasvanut täytettävien kirjojen ykkösbrändi Euroopassa. Jo yli neljä miljoonaa ihmistä on jakanut elämäntarinansa kirjojen kautta läheisilleen.

Delftissä, Alankomaissa asuva Elma työstää tiiminsä kanssa kirjojaan, joita motivoivat lämpö, aito kohtaaminen ja ihmisten yhdistäminen toisiinsa. ”Tehtäväni on auttaa ihmisiä vahvistamaan yhteyttä rakkaimpiinsa ja muistamaan, mikä elämässä on oikeasti tärkeää.”

Äiti. Kerro minulle -kirjasta sanottua:

”Tämä on kaltaiselleni (oma)historian, menneiden tarinoiden ja perinteiden ystävälle kirja, josta ihmettelen, miten en ole sitä itse keksinyt. – – Olisi ihanaa, jos voisin tietää menneistä sukupolvista enemmän ja ymmärtää siten itseänikin paremmin.”
Lähiömutsi-blogi

”Uskon, että teen muutaman muunkin perustavanlaatuisen oivalluksen itsestäni, ennen kuin kirjani on valmis palautettavaksi kuopukselle luettavaksi.”
Riinan pakinat -blogi

”Aivan ihana äitienpäivälahja. – – Itse en ole hankkinut äitienpäivälahjaa useampaan vuoteen, kun kohdalle ei ole sattunut mitään sopivaa. Vaan tänä vuonna on toisin!”
Aamukahvilla-blogi

Lue lisää