Markus Maulavirta, Tuukka Kouri
Avotulilla
Ruokaa luonnon antimista
Ota haltuun huippukokin knopit luonnon antimien keruusta ja valmistuksesta avotulilla!
Lähde Maulavirran matkassa takaisin luontoon! Sallan eräopas ja Michelin-tason keittiömestari Markus Maulavirta johdattaa lukijat luontoretkelle. Hän opastaa poimimaan metsän herkkuja eri vuodenaikoina ja valmistamaan herkullista ruokaa kalasta, linnuista, hirvestä, porosta sekä sienistä, marjoista ja kasveista.
Maulavirta antaa parhaat vinkkinsä luonnossa liikkumiseen sekä kalan ja riistan käsittelyyn, ja välittää eränkävijän tietonsa ja taitonsa, jotka ovat aika päiviä hukkuneet maalta muuttaneelta kännykkäsukupolvelta. Maulavirran sydänasiana on tuoda metsän antimet takaisin ihmisten arkeen ja parantaa ihmisten hyvinvointia puhtailla ruoilla ja luonnossa samoilemalla.