Hyppää sisältöön

Teresa Välimäki, Johanna Lindholm, Laura Riihelä

Hyvää joulua

Joulun herkkuja modernilla twistillä

Hyvää joulua pitää sisällään jouluherkkuja modernilla twistillä ja perinteisiä ruokia pienillä jujuilla päivitettyinä. Näillä resepteillä pääset herkutellen yli pimeän talven: nautit talvisista aamuista, kahvihetkistä ja illanistujaisista, suurta jouluateriaa ja uuden vuoden juhlaa unohtamatta.

Hyvää joulua -kirjan avulla jouluun valmistautuminen sujuu ilman stressiä, ja juhla-ajasta voi nauttia enemmän. Kirja nojaa perinteisiin, mutta uudistaa niitä tähän päivään pienillä jujuilla. Mukana on paljon uusia ideoita jouluisiin aterioihin aamusta iltaan – esimerkiksi kinkun sijasta voi tarjota vaikkapa joulumaustein ryyditettyä lammaspataa. Annoskoot on suunniteltu maltillisiksi, jottei joulua tarvitse syödä loppiaiseen asti. Jos tähteitä kuitenkin jää, niidenkin käyttöön löytyy maistuvat ideat. Joulukokkailun lomassa valmistuvat myös ruokalahjat ja joulukoristeet muun muassa keittiön kuiva-ainevarastoja hyödyntäen. Monet kirjan ohjeet sopivat ruokahetkiin ympäri vuoden.

Tämä sisältö vaatii evästeitä

Osta teos

Teresa Välimäki Johanna Lindholm Laura Riihelä

Teresa Välimäki ja Johanna Lindholm – ruoka-alan monitoiminaiset – ovat monien maamme käytetyimpien reseptien takana. Suosion salaisuus ovat mutkattomat ohjeet, aidot maut ja tekemisen helppous. Kirjan herkullinen kuvitus on palkitun, ruokakuvistaan kiitetyn valokuvaaja Laura Riihelän käsialaa. Tekijätiimin edellinen ruokakirja Purkissa! sai loistavan vastaanoton, ja Divaani-lehti valitsi sen vuoden 2013 ruokakirjaksi.

Muut teokset