
Riitta Sourander, Ilja Björs, Antti Ahokas, Jukka Nykänen, Arto Koskelo
Juuri nyt
Suomalaisen keittiön uudet klassikot
Vuoden keittokirjatapaus!
Uutta suomalaista ruokaperinnettä parhaimmillaan. Huippuravintola Juuren sapasreseptit vihdoinkin yksissä kansissa.
Ravintola Juuri on astellut suomalaisen ruokakulttuurin etujoukoissa jo kymmenen vuotta ja synnyttänyt samalla uusia kotimaisiin raaka-aineisiin nojaavia klassikoita. Suomalainen keittiö pohjaa talonpoikaiseen traditioon, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa arkisia makuja. Juuren maut ovat täyteläisen runsaita, nostavat raaka-aineet jalustalle ja vievät kielen mennessään. Ei ihme, että Juuri valittiin Vuoden ravintolaksi vuonna 2010. Suomalainen ruoka ei ole ollut koskaan näin hyvää!