Hyppää sisältöön

Ina-Janine Johnsen

Pataleipää

Uusi tapa helliä perhettä omatekoisella leivällä.

Paista vaivaamatta valmiit, tuoksuvat artesaanileivät padassa.

Vaivaamatta valmis pataleipä näyttää ja maistuu yhtä herkulliselta kuin leipurin tekemä. Leivo terveellisesti speltistä, kvinoasta, rukiista, vehnästä, kaurasta tai sekoita joukkoon siemeniä, olutta tai vaikka pestoa. Voit leipoa leipää vaikka joka päivä: saat tuoretta, erilaista leipää juuri silloin kun haluat. Herkullisimmat leipäreseptit yksissä kansissa!

Tämä sisältö vaatii evästeitä

Ina-Janine Johnsen

Ina-Janine Johnsen on suosittu norjalainen ruokabloggari. Hän on opiskellut Lontoossa Leiths School of Food and Wine -kokkikoulussa.