Hyppää sisältöön

Suklaata

Raakasuklaa, kakut & jälkiruoat, juomat & jäätelöt, praliinit & tryffelit

Täyteläinen Suklaata-reseptikirja sulattaa sydämen ja muovaa suklaan ihaniksi konvehdeiksi, kakuiksi ja jälkiruoiksi, juomiksi ja jäätelöiksi. Runsaasti raakasuklaaohjeita!

Kun ihmisellä on ohje täydellisen mutakakun valmistamiseen, ei elämältä taida muuta kaivatakaan. Kannattaa kuitenkin maistaa myös lakritsi valkosuklaata tai antaa vadelma-suklaaterriinin muistuttaa, ettei mikään raaka-aine lämmitä jäädytettynä niin kuin suklaa.

Suklaata sisältää satakunta reseptiä, joista suurin osa on raakasuklaallekin sopivia: silloin suklaata ei lämmitetä ja sen ravintoaineet säilyvät ennallaan. Kirjassa tarjotaan myös perusteelliset temperointi- ja muotoiluohjeet.

Osta teos