Lapset ja nuoret

WSOY:n lasten- ja nuortenkirjaosasto julkaisee innostavaa ja korkeatasoista luettavaa laajalle ikäryhmälle nollasta kahdeksaantoista ikävuoteen, aina katselukirjoista nuorten aikuisten romaaneihin. WSOY:n perinteet lastenkirjojen kustantajana ovat ainutlaatuisen pitkät ja vahvat.

Saara Tiuraniemi

Kustantaja

0400 873 335

Saara Tiuraniemi

Maailmassa minua eniten kiinnostavat tarinat ja ihmiset, ja työskenteleminen kustantamossa on paras paikka yhdistää nämä kaksi intohimoa. Suuri osa ajastani kuluu käsikirjoituksia lukiessa ja kirjojen tekijöitä tavatessa. En voi myöskään vastustaa kunnon annosta kulttuuri- ja taidepolitiikkaa. Minut tunnistaa siitä, että en liiku askeltakaan ilman teekuppiani!

Leena Järvenpää

Kustannuspäällikkö

010 5060 314

Leena Järvenpää

Paula Halkola

Kustannuspäällikkö

010 5060 259

Paula Halkola

Mikael Ahlström

Toimituspäällikkö

010 506 0202

Mikael Ahlström

Hurahdin varhaisnuorena Tolkieniin, Asterixiin ja Non Stop -lehtiin, ja sillä tiellä ollaan edelleen. Arvostan kaikkea hyvää kirjallisuutta, laadukkaita suomennoksia ja fiksuja sarjakuvia.

Ulla Huopaniemi-Sirén

Kustannustoimittaja

010 5060 206

Ulla Huopaniemi-Sirén

Olen työskennellyt lasten- ja nuortenkirjallisuuden kustannustoimittajana vuodesta 1999. Teen ilolla töitä realistisen nuortenromaanin, chick-litin, sick-litin, clean-teenin, dekkarin, rakkaustrillerin, paranormaalin romanssin, fantasian, spefin, dystopian ja kaiken sen kirjallisuuden parissa, mitä ei vielä ole määritelty.

Päivi Kaataja

Kustannustoimittaja

010 506 0212

Päivi Kaataja

Olen työskennellyt lasten- ja nuortenkirjallisuuden kustannustoimittajana vuodesta 2005. Erityisalani ja intohimoni ovat lasten kuvakirjat sekä käsityökirjat – kauniit kirjat. Metsästän silmä kovana uusia kuvittajia ja oivaltavia tekstejä, kuuntelen herkällä korvalla sanan ja kuvan vuoropuhelua.

Essi Kytöhonka

Kustannustoimittaja

010 5060 252

Essi Kytöhonka

Olen työskennellyt nuortenkirjojen kustannustoimittajana vuodesta 2001. Nuoruus on suurien tunteiden ja isojen valintojen aikaa, mutta tämä kiihkeä hetki on elämässä pian ohi ja monet valinnoista saa tehdä vain kerran. Työssäni saan pohtia saman kiehtovan elämänvaiheen kysymyksiä yhä uudestaan.

Laura Lyytinen

Graafikko

Laura Lyytinen

Sulje
Kuvat © Aapo Huhta