Alku

Voita matka Barcelonaan!

Lähde symbologian professori Robert Langdonin jalanjäljissä ihmiskunnan taideaarteiden, salaisten koodien ja uskon alkulähteille Barcelonaan. Palkintona Kaleva Travelin matkalahjakortti, arvo 500 euroa.

Dan Brownin uusi romaani Alku julkaistaan 3.10.2017.

Symbologian professori Robert Langdon ihmiskunnan taideaarteiden, salaisten koodien ja uskon alkulähteillä.
Alku (Origin) julkaistaan yli 20 maassa samana päivänä, 3. 10. 2017. Romaani on takuuvarmaa Dan Brownia jossa mestarillinen ja jännittävä juoni punotaan taidehistorian, arkkitehtuurin ja menneisyydestä kumpuavien salaisuuksien ympärille. Aiemmista romaaneista tuttu Harvardin professori Robert Langdon on ihmiskunnan perimmäisten kysymysten ja niiden yllättävän, maailmaa muuttavan ratkaisun äärellä.

 

Kilpailun säännöt: Matka arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Voittajalla ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaleva Travelin matkalahjakortin arvo on 500 euroa. Kilpailu päättyy 30.10.2017. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan tai palveluihin. Matkalle lähtijöiden on oltava yli 18 vuotta tai mukana on oltava huoltaja. Matkaa ei voi siirtää tai antaa toiselle henkilölle.