Joulupukin unelma opastaa tien kestävään menestykseen

8.10.2015

André Noël Chakerin Joulupukin unelma on sadun muotoon kirjoitettu opas siihen, kuinka unelmista tehdään totta. Se sopii niin start up -yrittäjälle, itsensä kehittämisestä kiinnostuneelle työntekijälle kuin koko perheen yhteiseksi iltasaduksi. Kirja on kertomus siitä, miten joulupukista tuli joulupukki – maailman tuotteliain yrittäjä.

Joulupukin unelma on kiinnostava uusi kirjallinen avaus, jossa yhdistyy vankka asiasisältö ja kiehtova tarina. Unelma ei muutu menestykseksi pelkällä tahdolla tai vanhan kaavan tunnollisella noudattamisella, vaan siihen tarvitaan paljon muutakin. André Noël Chakerin kirja antaa käyttökelpoiset ohjeet ja runsaasti innostusta oman unelman toteuttamiseen. Menestystä en voi taata, mutta sen voin, että kun rohkenee pois Jumilompolosta, elää henkisesti rikkaamman elämän”, sanoo WSOY:n kustannuspäällikkö Joni Strandberg.

Niklas Pukilla on tuttu ongelma: hänellä on unelma mutta ei keinoja eikä rohkeutta tehdä siitä totta. Apuun tulee viisas Urho-tonttu, joka vie Niklaksen seikkailulle Unelmakuruun. Niklas oppii neljän tonttukylän asukkailta kaikista niistä asioista, joita tarvitaan unelmien tavoittelemiseen: avoimuudesta uusille asioille, yrittämisestä ja epäonnistumisesta, viisaasta uurastamisesta sekä rohkeudesta.

”Joulupukin unelma -kirjan hienoin ominaisuus on se, että se puhuttelee lapsista aikuisiin”, sanoo Bonnier Books Finlandin toimitusjohtaja Timo Julkunen. ”Maailmalla tämäntyyppiset hybridikirjat ovat olleet suuri menestys, kuten Who Moved my Cheese ja The Tao of Pooh.”

Kanadanranskalainen maahanmuuttaja André Noël Chaker tunnetaan yritysvalmentajana, Speakersforumin palkittuna puhujana, J. Karjalaista ranskaksi levyttäneenä laulajana sekä kirjailijana. Chakerin The Finnish Miracle: ihanuuksien ihmemaa (Talentum) oli vuoden 2011 myydyimpiä tietokirjoja. ”Olen saanut paljon tältä maalta, ja tuntui siltä, että tällainen pikku prinssi -tarina Suomesta on kaikkien sydäntä lähellä. Lieneekö nimeni enne”, summaa André Noël Chaker hymyillen.

Teoksen on suomentanut Kira Poutanen ja kuvittanut Lauri Konttori.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt tuottaja Leena Salmio, puh. 050 3663 882, leena.salmio@bonnierbooks.fi kuvat: https://www.wsoy.fi/palvelut/medialle/#kuvapankki arvostelukappaleet: tiedotus@wsoy.fi

www.kirja.fi

Lokakuu 2015 (kirja, e-kirja)

112 s. (kirja)