Kultaharkkokampanja siivittää Jethro Rostedtin Raha ratkaisee -kirjaa

29.3.2017

Raha ratkaisee -kirjassa synnynnäinen myyntimies Jethro Rostedt jakaa vinkkejä vaurastumiseen ja kertoo oman elämäntarinansa. Turussa Lausteen lähiössä kasvanutta Jethroa ajoi jo lapsena suuri unelma: oma maastopyörä. Sittemmin tavoitteet ovat kasvaneet, ja hän edustaa yhtä Suomen suurimmista asunnonmyyntiketjuista.

Kultajahti alkaa 4.4.
Yhteen Raha ratkaisee -kirjaan on piilotettu palkintotarra, jolla saa lunastettua 100 gramman painoisen, noin 4000 euron arvoisen kultaharkon. Lisäksi 20 kirjaan on piilotettu palkintotarra, jolla saa lunastettua 50 euroa. Tarkemmat tiedot kampanjasta, ohjeet palkinnon lunastamiseen ja uutiset kampanjan etenemisestä löytyvät verkko-osoitteesta raharatkaisee.fi.

”Niin se vaan menee, halusitpa tai et: Raha pyörittää maailmaa. Tässä kirjassa kerron, miten minä sitä teen.” Ajatus kultajahdista syntyi rinta rinnan kirjan kanssa. ”Olen aina tehnyt bisnestä eri teitä kuin on opetettu, miksen siis myös kirjani kanssa”, Jethro Rostedt kertoo.

Jethro Rostedt on kiinteistönvälittäjä, liikemies ja yrittäjä, joka nousi kansan tietoisuuteen Diili-ohjelmassa vuonna 2009 taisteltuaan verbaalisesti ohjelman vetäjän Hjallis Harkimon kanssa. Jethron ryysyistä rikkauksiin -tarina alkoi kiinteistönvälitystoimistosta, jonka liikevaihdon hän on moninkertaistanut 2000-luvulla. Jethron edustama aninkainen.fi on nykyään yksi Suomen suurimmista yksityisistä asunnonmyyntiketjuista.

 

Jethro Rostedt: Raha ratkaisee
WSOY, 2017
Kirja on arvosteluvapaa. Kultajahti alkaa 4.4.
Saatavana painettuna kirjana, e-kirjana ja mp3-äänikirjana.
Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: tuottaja Mari Nieminen, WSOY mari.nieminen@bonnierbooks.fiArvostelukappaleet tiedotus@wsoy.fi