Maaret Kalliolta uusi kirja ja luentokiertue keväällä 2020

4.11.2019

Uuden teoksensa Voimana toivo myötä Maaret Kallio tutustuttaa meidät toivoon, joka vahvistaa niin vaikeuksista toipumista kuin kokemustamme omasta pystyvyydestämme ja elämän merkityksellisyydestä. Kirja auttaa löytämään taitoja, joilla toivoa voi tietoisesti vahvistaa ja tukea.

”Ihmisillä on nykyajassa kovin armottomat odotukset itseään ja elämää kohtaan ja ne osaltaan lisäävät uupumuksen ja yksinäisyyden kokemuksia. Toivon näkökulma tuo tähän helpotusta: miten löytää armollisuutta itsestä, elämästä ja tavoitteista, mutta silti pyrkien tietoisemmin kohti hyvää elämää ja vaikeista asioista toipumista”, Maaret Kallio kertoo.

Voimana toivo kiertuepaikkakunnat:

7.4. Helsinki  Savoy-teatteri  

14.4. Tampere Yliopisto auditorio

15.4. Pori Pripoli-Sali

16.4. Turku Turun konservatorio, Sigyn-Sali

21.4. Joensuu Carelia-Sali

22.4. Kuopio Hotelli Iso Valkeinen, Lampisali

23.4. Jyväskylä Yliopisto, C1

28.4. Oulu Yliopisto, Saalasti-Sali

29.4. Rovaniemi, Lapin Yliopisto, Fellman-Sali

5.5. Seinäjoki, Seinäjoki-Sali

6.5. Kokkola, Snellman-Sali

”Saan paljon luentopyyntöjä ympäri Suomen ja minusta on hienoa päästä uuden kirjani myötä tapaamaan lukijoitani usealle paikkakunnalle. Minulle on hyvin tärkeää, että mahdollisimman moni ympäri maatamme voi halutessaan päästä kuuntelemaan tärkeää asiaa ja lohdullista voimaa toivosta”, iloitsee Maaret Kallio. 

Voimana toivo -kiertueen lippuja voi hankkia Lippupisteen myyntipisteistä sekä  www.lippu.fi/maaret-kallio -verkkosivuilta.

Maaret Kallio on laajasti seurattu psykoterapeutti, kolumnisti ja kysytty luennoitsija. Hänen sanansa antavat tilaa lukijan omille havainnoille ja vastalauseillekin. Hänen myötätuntoinen kiinnostuksensa ihmisenä olemisen kaikkiin puoliin luo oivaltavan ja sovinnollisen väylän oppia itsestämme ja toisistamme. Hänen teoksensa Lujasti lempeä on myynyt yli 50 000 kappaletta, ja saa uusia lukijoita jatkuvasti.

 

Maaret Kallion haastattelupyynnöt:
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Satu-Maria Rastas
satu-maria.rastas@wsoy.fi
0503617980

Kirjan arvostelukappaleet:
tiedotus@wsoy.fi

Tiedustelut kiertueesta:

Mellakka Management
Emma Alftan
emma@mellakkamanagement.fi