Tiedote: Heli Laaksosen ja WSOY:n Luen sinulle -kampanja kannustaa lukemaan ääneen aikuisille ja lapsille

28.5.2018

Lue sää mul. Mää lue sul.

Suomen suosituimpiin kuuluva runoilija Heli Laaksonen haluaa kannustaa kaikenikäisiä ihmisiä lukemaan ääneen ja jakamaan lukukokemuksen #luensinulle-tunnisteella. Ääneen lukeminen tekee hyvää kaikille, ja erityisen tärkeää se on lapsille.

”Iha viime aikoin olen ruvennu kuulema ihmisilt, et he o löytäny lukuilon uurestas monie harharetkie jälkke, ittekki olen tänä kevän lukenu erityise mont kirja. Ääneenki olen lukenu, iltahämys kamarin viaraspetis kummiflikal, vaik se o jo 13. Oi jos me onnistuttais täl #luensinulle-kampanjal jotenki muistuttama, kui yksinkertasis asiois voi hyvä, levolline miäl olla. Sen lisäks, et toisel ihmisel voi osta kirjan vois myäski lahjotta toisel lukuaikka! Kaksistas vaan taik piänes porukas, sää, mää ja kirjan mailm! Ihmisääni hyrisemäs siin korvan lähel, tarina kulkemas, oma miälkuvitus liitelemäs…” runoilee Heli Laaksonen itse kampanjasta.

Kampanjan aloitusvideossa näyttelijä Ilmari Saarelainen lukee Heli Laaksoselle Andrus Kivirähkin Kun musti muni mummon -kirjaa.

Katso video tästä

Osallistu näin:

Jaa tai lähetä lukulahjakortti (lataa tästä) hashtagilla #luensinulle sille, jolle haluat lahjoittaa lukuaikaa. Voit myös ottaa lukuhetkestä kuvan tai tehdä videon hashtagilla #luensinulle

Lisää asiaa kampanjasta Heli Laaksosen Hulimaa-blogista.