TIEDOTE: Simo Hiltusen Lampaan vaatteissa on myyty Saksaan

17.6.2016

Kauppa on trillerille jo kolmas, sen oikeudet on aiemmin myyty Alankomaihin (Meulenhoff Boekerij) ja Ranskaan (Fleuve Editions).

Aufblau on perustettu vuonna 1945 ja toimii Berliinissä. Sen tunnetuimpia kirjailijoita ovat saksalainen moderni kestoklassikko Hans Fallada ja käännöspuolella dekkaristi Fred Vargas.

”Lampaan vaatteet on saanut mukavassa tahdissa upeat kustantajat kolmelle suurelle kielialueelle, mikä on esikoiskirjalle erinomainen saavutus. Simo Hiltusen luoma maailma ja erityisesti kirjan karismaattinen päähenkilö purevat lujasti, ja tästä on todella hyvä jatkaa”, tiivistää oikeudet myyneen Bonnier Rights Finlandin päällikkö Hanna Kjellberg.

Simo Hiltunen (s. 1977) on kotoisin Outokummusta. Hän työskentelee toimittajana ja visuaalisena tuottajana. Tällä hetkellä Hiltunen asuu Iissä. Lampaan vaatteissa on kirjailijan esikoisteos.

Lampaan vaatteissa on romaani pahuudesta. Se on tarina sekä sukupolvelta toiselle kulkevasta väkivallasta että anteeksiannosta. Se on myös kielellisesti ja temaattisesti kunnianhimoinen rikosromaani. Lampaan vaatteissa ilmestyi elokuussa 2015.

Lisätiedot:
Bonnier Rights Finland, Head of Agency Hanna Kjellberg,
hanna.kjellberg@bonnierrights.fi, puh. 040 548 0841

WSOY, tiedottaja Tuuli Leppänen, tuuli.leppanen@wsoy.fi, puh. 040 5646 734

Arvostelukappaleet: tiedotus@wsoy.fi