TIEDOTE: WSOY julkaisee Henrik Dettmannin henkilökuvan

25.2.2015

Yhdessä Henrik Dettmannin kanssa tehtävä teos kertoo hänen tiestään nuoresta kuumapäästä filosofivalmentajaksi. Tällä viikolla Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentajan tarina sai uuden käänteen, kun julkistettiin Dettmanin uusi pesti Istanbulissa Beşiktaşin valmentajana.

Dettmannin tarina ja ura ovat poikkeukselliset suomalaisessa urheilumaailmassa. Hän on valmentanut Ranskassa ja Saksassa ja voittanut MM-pronssia maailman mittakaavassa isossa joukkuelajissa.  

– Sopimus turkkilaisen huippujoukkueen kanssa on mahtava juttu. Dettmann on muovannut omaa valmennusfilosofiaansa radikaalilla tavalla vuosien myötä. Erityisesti minua on innostanut se, miten paljon voin ammentaa Dettmannin ajattelusta myös omaan työhöni asiantuntijaorganisaation esimiehenä, kertoo WSOY:n kotimaisen asiaproosan kustannuspäällikkö Joni Strandberg.

Saska Saarikoski on Helsingin Sanomien pitkäaikainen toimittaja. Saarikoski valittiin vuoden toimittajaksi Bonnierin journalistipalkinto -gaalassa vuonna 2014. Hän on aiemmin julkaissut teokset Sanojen alamainen sekä Danny ja Kolmas kierros (yhdessä Anja Kaurasen kanssa).


Lisätiedot

WSOY, kustannuspäällikkö Joni Strandberg, s-posti: joni.strandberg@wsoy.fi, puh: 040 3567 569

LIITE: Kansi_Dettmann – ja johtamisen taito