Tiedote: WSOY vahvistaa kotimaisen kaunokirjallisuuden toimitusta

2.3.2021

”WSOY on pitkän historiansa kuluessa julkaissut monia kirjailijoita, Pentti Linkolasta Annika Idströmiin, jotka ovat tehneet minusta sen ihmisen, joka olen. Tuntuu hienolta, että pääsen omalta osaltani jatkamaan tätä työtä uuden kirjallisuuden parissa”, toteaa Jouni Tikkanen.

”WSOY:n painoarvo suomalaisessa kirjallisuudessa on mittaamattoman arvokas. Olen otettu luottamuksesta ja siitä, että saan tehdä unelmieni työtä juuri WSOY:lla ja jatkaa yhteistyötä useiden upeiden kirjailijoiden kanssa”, sanoo Hanna Pudas.

”WSOY elää kultakautta ja on hienoa olla mukana kirjamarkkinan murroskohdassa vaikuttamassa koko alan tulevaisuuteen. Toimituksemme osaaminen on entistä monipuolisempaa”, iloitsee kotimaisen kaunokirjallisuuden kustantaja Anna-Riikka Carlson.

Kotimaisen kaunokirjallisuuden toimitukseen kuuluvat myös Samuli Knuuti, Silja Koivisto, Lea Peuronpuro ja Mikko Rouhiainen.

WSOY kustantaa monipuolisesti kotimaista ja suomennettua kauno- ja tietokirjallisuutta sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Vuonna 1878 perustettu WSOY on menneiden ja tulevien klassikkokirjojen kustantamo. WSOY toimii kirjallisuuden suunnannäyttäjänä ja kustantaa tulevaisuuden klassikot.

Lisätiedot:

Jouni Tikkanen, puh. 040 060 3010
Hanna Pudas, puh. 040 848 4082, hanna.pudas@wsoy.fi
Anna-Riikka Carlson, puh. 040 778 1149, anna-riikka.carlson@wsoy.fi