WSOY Susiladiesin yhteistyökumppaniksi, maajoukkueen tähtipelaajat lukulähettiläiksi

16.6.2021

Suomen naisten maajoukkue ja suomalainen kirjallisuuden kustantaja WSOY ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka keskeisin ajatus on jakaa lukemisen ilosanomaa.

Koripalloliiton myyntijohtaja Timo Vertio on tyytyväinen merkittävästä yhteistyösopimuksesta, joka osaltaan jatkaa naisten maajoukkueen ympärille muodostunutta kaupallista kiinnostusta.

– Kirjojen lukeminen ja kuunteleminen sopivat täydellisesti koripallon arvomaailmaan. Uskon, että olemme nyt tärkeän asian ympärillä. Uusi yhteistyösopimus on todella hieno kaupallisen hyödyntämisen mahdollisuus naisten maajoukkueelle, Timo Vertio iloitsee.

– Kiitokset myös yhteyspäälliköllemme Vesa Walldénille hienon sopimuksen neuvottelemisesta, Vertio kiittelee.

Ensimmäiset lukulähettiläät ovat Susiladiesin tähtipelaajiin kuuluvat, Annika Holopainen ja Linda-Lotta Lehtoranta, jotka tulevat jakamaan lukemisen ja äänikirjojen ilosanomaa sekä omissa että Susiladiesin somekanavissa vuoden ympäri.

– On mahtava päästä Susiladiesin kumppaniksi ja tukemaan samalla sen pelaajien matkaa kehittymisessä huipulle. On etuoikeus saada Susiladies tiimi WSOY:n kirjojen lukulähettiläiksi. Tässä yhteistyössä on ainekset todelliseen hyvän mielen hankkeeseen ja monivuotiseen yhteistyöhön molemmille osapuolille, toteaa WSOY:n toimitusjohtaja Timo Julkunen.

WSOY kustantaa monipuolisesti kotimaista ja suomennettua kauno- ja tietokirjallisuutta sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Vuonna 1878 perustettu WSOY tunnetaan monien suomalaisten klassikkokirjailijoiden kustantajana. WSOY toimii kirjallisuuden suunnannäyttäjänä ja tuo kiinnostavimpia kirjoja niin Suomesta kuin maailmalta lukijoiden ulottuville. WSOY työskentelee pitääkseen kirjat ja lukemisen merkityksellisenä osana suomalaisten elämää sekä vaaliakseen kirjallista perintöään.